Ai For Everyone Coursera Week 1 Quiz Answers , Ai For Everyone Coursera Answers , Ai for Everyone Coursera answers All Week Solutons

Ai for Everyone Coursera week 1 quiz answers

Q.1 Which of these terms best describes the type of AI used in today’s email spam filters, speech recognition, and other specific applications?

Answer- Artificial narrow intelligence (ANI)

Q.2 What do you call the commonly used AI technology for learning input (A) to output (B) mappings?

Answer- supervised learning

Q.3

You want to use supervised learning to build a speech recognition system. The figure above suggests that in order for a neural network (deep learning) to achieve the best performance, you would ideally use: (Select all that apply)

Answer:-

A large dataset (of audio files and the corresponding text transcript)

A large neural network

Question 4 . The only way to acquire data for a supervised learning algorithm is to manually label it. I.e., given the input A, to ask a human to provide B.

Answer- False

Question 5. Which of these statements regarding data acquisition do you agree with?

Answer- Some types of data are more valuable than others; working with an AI team can help you figure out what data to acquire.

Question 6. You run a company that manufactures scooters. Which of the following are examples of unstructured data? (Select all that apply.)

Answer –

Audio files of the engine sound of your scooters

Pictures of your scooters

Question 7. Suppose you run a website that sells cat food. Which of these might be a good result from a Data Science project? (Select all that apply.)

Answer-

A slide deck presenting a plan on how to modify pricing in order to improve sales.

Insights into how to market cat food more effectively, depending on the breed of cat.

Question 8. Based on the terminology defined in Video 4, which of the following statements do you agree with? (Select all that apply.)

Answer:-

Deep learning is a type of machine learning.  (I.e., all deep learning algorithms are machine learning algorithms.)

The terms “Deep learning” and “neural network” are used almost interchangeably.

Question 9. Which of these do AI companies do well?

Answer:-

Strategic data acquisition

Invest in unified data warehouses

Spot automation opportunities

All of the above

Question 10. Say you want to input a picture of a person’s face (A), and output whether or not they are smiling (B). Because this is a task that most humans can do in less than 1 second, supervised learning can probably learn this A-to-B mapping.

Answer:- True

YOUTUBE VIDEO OF THIS ASSIGNMENThttps://youtu.be/QBEyVaaxSvA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *